Stagiair(e) Zuid Limburg
Locatie : [Heerlen, Maastricht, Geleen, Nederland] Website : https://axiehuis.nl/
163 Dagen Geleden

Wie zijn wij?

aXnaga is een bureau voor interim management, volwassencoaching, kinder- & jeugdcoaching. In 2011 hebben wij een omgangshuis geopend voor ouders in een (v)echtscheiding, genaamd aXiehuis. Het omgangshuis is een neutrale ontmoetingsplaats waar de niet-verzorgende ouder onder begeleiding zijn of haar kind(eren) kan ontmoeten.

Wat houdt de functie in?

Als stagiair(e) ben je werkzaam als junior procesbegeleider. Een procesbegeleider is het eerste aanspreekpunt van ouders en is verantwoordelijk voor een traject. Als junior procesbegeleider ondersteun je de procesbegeleider in zijn of haar werkzaamheden. Denk aan het deelnemen aan en de verslaglegging van gesprekken, administratie werkzaamheden, op termijn zelfstandig omgangsbegeleidingen uitvoeren, etc. Tijdens jouw stage zal er een stagebegeleider aan jou gekoppeld worden die je vaste aanspreekpunt zal zijn gedurende je stageperiode. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij andere collega’s voor vragen en feedback.

Vacature informatie
Vacature Categorie: Omgangsbegeleider
Provincie: Zuid Limburg
Contract: Stage
Geslacht: n.v.t
Werktijden: 9:00 uur tot 17.00 uur
Duur:
Reizen: Ja
Geplaatst: 12-01-2022
Minimaal onderwijs: HBO
Minimale ervaring:
Start publiceren: 12-01-2022
Stop publiceren: 26-11-2025
Locatie
[Heerlen, Maastricht, Geleen, Nederland]
Wat bieden wij?
  • Een zeer uitdagende stageplek in een groeiende organisatie waarbij je ervaring kunt opdoen met een werkwijze binnen de hulpverlening, die mogelijk anders is dan je gewend bent.
  • Een leerervaring in een werkgebied waar binnen je opleiding mogelijk nog geen (diepgaand) onderricht in is gegeven terwijl het een zeer actueel thema is in de huidige maatschappij.
  • Je komt te werken binnen een gezellig en dynamisch team.
Waarover moet je beschikken?
  • Je volgt een HBO opleiding (bjjv. Social Work of Pedagogiek).
  • Je zit in het 3e of 4e jaar van je opleiding.
  • Als je (stage)ervaring hebt met kinderen in (v)echtscheidingssituaties is dit een pre.

Als stagiair(e) wordt er een nieuwsgierige en open houding van jou verwacht. Je toont initiatief, staat open voor feedback en je durft collega’s feedback te geven. Je kunt samenwerken met collega’s, maar ook met andere instanties zoals Bureau Jeugdzorg, diverse gemeenten en andere hulpverleningsorganisaties.

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur dan jouw CV met een korte motivatie onder vermelding van vacaturenummer 7013 via onderstaande knop Nu Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank de Graaf op het nummer 06-41603810 en/of terecht op onze website www.axiehuis.nl

Nu Solliciteren
Image

Home     Ouderschapsreorganisatie   Info    Werken bij het aXiehuis   Contact

Openingstijden maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur